Pizzasessie transcoding, encoding, streaming en cloud-hosting

Blijf bij over de nieuwste trends met betrekking tot de mogelijkheden van schaalbare streaming diensten om zo uw gebruikers een unieke online ervaring te geven. We behandelen onder andere de mogelijkheden met schaalbare transcoding oplossingen op basis van Kubernetes, de unieke encoding oplossingen van Scalia, schaalbare CDN oplossingen voor VOD en de toekomst van P2P livestreaming.

Informatie

Wanneer: dinsdag 28 januari
Hoe laat: inloop vanaf 18:30 uur
Waar: Golden Value, kasteel Rijnhuizen, Edisonbaan 14 in Nieuwegein

Programma

18:30 Inloop
19:00 Pizzabuffet
19:30 Presentatie
20:30 Borrelen en netwerkenWilt u zich aanmelden neem dan even contact op met Sebastiaan Alberts of telefonisch via: +31 088-2021900

"Media-content in de cloud"

Door Sebastiaan Alberts, CEO bij Golden Value

In deze presentatie verteld Sebastiaan over de mogelijkheden en de kansen die een cloud-platform bied ten opzichte van klassieke on-premise / vps / bare-metal oplossingen.

Sebastiaan legt uit hoe op een moderne schaalbare manier bijvoorbeeld transcoding en encoding, laagdrempeliger, sneller en goedkoper kunnen. Daarnaast wordt besproken wat voor een voordelen een cloud-oplossing biedt voor publicatie op een CDN waarbij low-latency centraal staat, ook lagere streamingkosten door gebruik van peer-to-peer technieken komen aan bod.

Door het gebruik van onze cloudoplossingen voor livestreaming van lineare kanalen is het gemakkelijk om de content van reclame te voorzien gebasseerd op wat er bekeken wordt.

Vragen? Bel 088-2021900 of mail naar info@goldenvalue.nl

Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.