Stingray

Stingray

Stingray is een sterk groeiende leverancier van narrowcasting en muziek oplossingen voor food, retail en horeca ondernemingen. Voor haar klanten de hamburgerketens Quick en Burger King worden onder andere de grote schermen aangestuurd die boven de balies hangen met prijslijsten en aanbiedingen.

Stingray gebruikt een veelheid aan software om de meest uiteenlopende narrowcasting oplossingen aan haar groeiende klantenbestand te kunnen aanbieden. Golden Value kreeg de opdracht om deze software te optimaliseren en nieuwe, toekomstbestendige technieken te implementeren.

Gekozen is voor een systeem met een centrale API waarbij metadata kan worden opgegeven en sjablonen gekozen kunnen worden. Gebruikers kunnen hierdoor o.a. zelf prijzen van producten aanpassen en eigen teksten toevoegen. De centrale server genereert de marketing beelden die automatisch worden gepusht naar de narrowcasting schermen op de locaties. Deze schermen worden aangestuurd door Raspberry PI mini computers die centraal worden gemonitord.

Momenteel wordt er gewerkt aan de nieuwbouw van een systeem met zeer specifieke wensen, dat gezien de omstandigheden ook moet blijven werken als bijvoorbeeld de internet verbinding wegvalt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van synchronisatietechnieken.

Vragen? Bel 088-2021900 of mail naar info@goldenvalue.nl

Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.