Over ons – onze werkwijze – Golden Value

WERKEN BIJ
GOLDEN VALUE

 

BEKIJK VACATURES

FUTURE
PROOF
CAREERS

HOE ZIET HET WERKEN ER UIT BIJ GOLDEN VALUE?

 

GEEN FORMELE RANKS

Bij ons zijn er geen formele ranks, dus je communiceert gewoon met de directeur zoals je ook met een schoonmaker communiceert. Wederzijdse afhankelijkheid noemen we dat en dat geeft op de werkvloer ruimte voor iedereen zijn/haar mening. Dit zorg voor meer creativiteit en betrokkenheid bij onze interne en/of klant projecten.

 

WERKEN MET DE LAATSTE TECHNEKEN

Je werkt met de laatste technieken (Blockchain, A.I. anyone?) en je hoeft nooit meer een handmatige release te doen, hoe fijn klinkt dat? Met ons eigen hosting platform “Scalia” zijn we in staat om alles direct op Kubernetes te knallen en zetten we meteen de pipelines met alle jobs voor unit testing en functional testing neer. Dus je doet bij ons stiekem best veel DevOps ervaring op, ook al ben je misschien geen DevOps specialist 😉

 

TECHNISCHE VRIJHEID EN BLIJHEID

Inhoudelijk spar je met je developers, maar ook met een eventuele manager op hoog technisch niveau. Zo komen de S.O.L.I.D. principles vaak aan bod en weet de manager ook wanneer unit tests handig zijn en wanneer niet.

Deze technische vrijheid en blijheid zorgt ervoor dat we altijd met de (eind)klant mee kunnen denken, voorbij aan wat de (eind)klant eventueel zelf kan bedenken.

 

BEKIJK VACATURES

Quote

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.”

 

Wouter Beukers
Software Developer @ Golden Value

Wat doet Golden Value voor JOU?

 

We hebben een traject gedaan met het ESF voor de empowerment van onze medewerkers. Zo werk je altijd vanuit je kracht. Waar krijg je energy van? Met mensen werken? Of juist liever onderzoek doen? Zo zetten we je in op een manier waar jij je goed bij voelt. Natuurlijk zullen we je wel eens uitdagen om buiten je comfort zone te komen, altijd in overleg.

Uiteindelijk heb je meer aan een positieve werksfeer en een empowered omgeving, daar streven we altijd naar toe.

VACATURES

Software developer

Nieuwegein
HBO/WO
2.500 - €4.500

Wij zijn op zoek naar een Software Developer om ons team te versterken! Backend technieken hebben jouw belangrijkste focus. Je bent steeds weer bezig om je code cleaner te maken en vooruitgang te boeken. Voor kwaliteit betalen we graag. Als je goed mee groeit, word je ook nog eens goed beloond.

Project manager

Nieuwegein
HBO/WO
3.500 - €4.750

Processen begeleiden vanuit een helikopter view, komen tot een goede planning, toezien op de geboekte vooruitgang, daar een actieve bijdrage aan leveren en zowel klanten als developers helpen, is jouw belangrijkste focus. Je bent steeds weer bezig om de developers in hun kracht te laten ontwikkelen terwijl de klant projecten pro-actief worden opgepakt. Je kan goed communiceren en wordt als een fijn en rustig persoon omschreven.

ONZE WERKPLEKKEN