Over ons – onze werkwijze – Golden Value

WERKEN BIJ
GOLDEN VALUE

 

BEKIJK VACATURES

FUTURE
PROOF
CAREERS

HOE ZIET HET WERKEN ER UIT BIJ GOLDEN VALUE?

 

WIJ WERKEN HYBRIDE

Jij wilt graag thuis werken? Geen probleem. Onze medewerkers werken regelmatig thuis. Daar geven we ze veel vrijheid in. En heb je spullen nodig voor de inrichting van je thuiswerkplek? Roept u maar.

Natuurlijk zien we je ook graag op ons kantoor in Amersfoort. Je zou gek zijn als je dat af en toe niet doet! Want je collega’s in levenden lijve zien en gezamenlijk genieten van een compleet verzorgde lunch is ook wat waard. En we houden ervan om er op kantoor een gezellige boel van te maken. Oók als we serieuze dingen aan het doen zijn.

EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID

Waar wij in geloven? We geloven in het vertrouwen geven aan onze medewerkers. We nemen ze aan omdat ze hun kwaliteiten hebben, in het team passen en vooral ook geloven in wat we hier aan het doen zijn én gezamenlijk proberen te bereiken.

We hebben bijvoorbeeld ook geen formele ranks. Je communiceert gewoon met de directeur zoals je dat ook met jouw collega’s doet. En we geloven níet in een 9-tot-5-mentaliteit. Wil je later of juist vroeger beginnen? Ben je afwezig voor een privéaangelegenheid? Prima. Jij hebt hart voor de zaak en levert wat je belooft. Want daar gaat het om. (Maar dat je je uren moet bijhouden, omdat we klanten hebben die we per uur factureren, snap je ook.)

WIJ GROEIEN. JIJ OOK?!

We zijn een groeiende onderneming. Een scale-up. Maar niet alleen in omzet en aantal medewerkers, vooral ook in kennis. Want als je bij Golden Value werkt, vind je het leuk én waardevol je kennis uit te breiden. Daar krijg je de tijd voor.

Het helpen van je collega’s hoort daar ook bij. Want iedereen loopt weleens tegen een issue aan. Kennis delen doe je graag en om hulp vragen is ook geen probleem. Zo helpen we elkaar verder. En heb je iets nieuws ontdekt of een lumineus idee? Laat het ons dan vooral weten! Want dan krijg je alle tijd om dit verder uit te werken.

WERKEN IS PRIMA. MAAR HET MOET WÉL LEUK BLIJVEN!

Het succes dat we als onderneming hebben, kwam niet vanzelf. Komt niet vanzelf. Dat houdt in dat we soms even moeten doorpakken. Maar het leven draait gelukkig niet alléén om hard werken en succes. Wij snappen als geen ander dat een goede balans tussen werk en privé noodzakelijk is.

Daarom hebben we oog voor jullie. Spelen er bijvoorbeeld privézaken die het leven af en toe wat moeilijker maken? Dan houden we daar rekening mee, en steunen en helpen waar we kunnen. Want hart voor de zaak moet uiteindelijk van twee kanten komen. Hart voor elkaar.

BEKIJK VACATURES

Quote

“Ik heb een hele leuke en vooral afwisselende job! En mijn werk en privé kan ik goed combineren, doordat ik mijn eigen tijd invul. Daar draagt de samenwerking met mijn collega’s ook aan bij. Want of we nu vanuit huis of kantoor werken, het contact is altijd goed!”

Dennis Trip
Senior Developer @ Golden Value

Wat doet Golden Value voor JOU?

 

We hebben een traject gedaan met het ESF voor de empowerment van onze medewerkers. Zo werk je altijd vanuit je eigen kracht. Waar krijg jij energie van? Met mensen werken? Of juist liever onderzoek doen? Zo zetten we je in op een manier waar jíj je goed bij voelt. Natuurlijk zullen we je wel eens uitdagen om buiten je comfort zone te komen. Maar altijd in overleg. Uiteindelijk heb je meer aan een positieve werksfeer en een empowered omgeving, daar streven we altijd naar toe.

VACATURES

Software developer

Amersfoort
HBO/WO
2.500 - €4.500

Wij zijn op zoek naar een Software Developer om ons team te versterken! Backend technieken hebben jouw belangrijkste focus. Je bent steeds weer bezig om je code cleaner te maken en vooruitgang te boeken. Voor kwaliteit betalen we graag. Als je goed mee groeit, word je ook nog eens goed beloond.

ONZE WERKPLEKKEN