JIJ EEN
IDEE?

Wij worden graag uitgedaagd. Dus heb je een probleem met jouw software? Of misschien zelfs een uniek idee? (Geen probleem voor ons!) We maken graag kennis.

We denken met je mee als het gaat om de software, hardware of hostingoplossingen. Want met onze ruime mediaervaring en bewezen werkwijze, realiseren we de perfecte balans tussen haalbaarheid, schaalbaarheid, stabiliteit én -niet te vergeten- veiligheid.

We zetten díe experts met jou aan tafel waar jij op dat moment het meeste mee geholpen bent. Geen lange onderzoekstrajecten van maanden, maar een snelle en vooral praktische aanpak. En wil je zelf een dienst in de markt zetten? Dat kan! We denken ook mee over sales en marketing bijvoorbeeld. En genieten ervan als we jou mogen verrassen met een unieke oplossing. We gebruiken regelmatig de zin ‘voorbij de horizon’. Dáár willen we namelijk samen naartoe. Als partners.

MEER INFORMATIE

Bij Golden Value vinden we het belangrijk dat software toekomstbestendig is. Gemakkelijk te updaten of uit te breiden met een nieuwe functionaliteit bijvoorbeeld. Bij de ontwikkeling houden we daar dan ook rekening mee. Door de applicatie te voorzien van goede automated tests en automatische deployments, zodat jij de app zorgeloos verder kan ontwikkelen. Ook maken we altijd afspraken wat betreft updates van de software, zodat het framework continu geüpdatet wordt en zo voorzien is van de nieuwste versies.

BUSINESSCASE

“Golden Value is een echte partner voor ons. Dat gaat veel verder dan de techniek. Ze denken ook mee hoe we ons product het beste in de markt kunnen zetten.”

 

Eric van Schenkhof,
IT-manager @ Stingray Europe

Lees deze businesscase

ONS
DEVELOPMENT
PROCES

Als basis gebruiken we Agile Development Principes die zo ver kunnen gaan als het Agile Manifesto, met behulp van het Agile Maturity Model. Verder gebruiken we -wanneer er meer of minder documentatie- of beheerprocessen nodig zijn- een combinatie van Rapid Application Development (RAD) en Rational Unified Process (RUP). Altijd hands-on. Want wat levert de meeste business value voor de eindgebruiker en het product op? Het moet natuurlijk wél van toegevoegde waarde zijn.

We streven daarbij altijd naar goed onderhoudbare code. Volgens de juiste coding standards. En met een focus op de S.O.L.I.D. Principles, Seperation of Concerns, DDD en TDD kijken we naar de Cyclomatische Complexiteit van de code.

UITVRAGEN

Wat is het beste voor het project? Dáár kijken wij naar.

ONTWERPEN & ONTDEKKEN

Wat levert de meeste business value voor de eindgebruiker én het product op?

UITVOEREN

We ontwikkelen de software aan de hand van jouw specifieke wensen.

ONDERHOUDEN

We denken mee in ieder stap van het proces, óók na oplevering.

Meer weten over onze maatwerk oplossingen?
Vraag het Stéphanie! Onze manager sales.

STUUR STÉPHANIE EEN BERICHT

Meer over onze oplossingen & werkwijze