Over ons – onze werkwijze – Golden Value

OVER ONS

Wij zijn Golden Value, de ideale softwarepartner voor mediabedrijven. Hoe we die belofte waarmaken? Met ons grote team van gedreven specialisten denken we technisch én zakelijk met je mee tot voorbij de horizon. Daar willen we namelijk samen naartoe. Als partners.

Met onze ruime mediaervaring en bewezen werkwijze realiseren we de
perfecte balans tussen haalbaarheid, schaalbaarheid, stabiliteit en veiligheid. We streven namelijk naar maximale business value voor vandaag, met de blik gericht op de toekomst. Het resultaat? Future Proof Media Software.

FUTURE
PROOF
MEDIA
SOFTWARE

Van een gedetailleerde prognose van kosten, planning en ROI tot positionering en verdienmodellen rondom jouw content. We denken altijd mee en passen de meest hoogwaardige technieken toe. Daarbij is software een middel om jouw bedrijfsdoelen te bereiken. Geen doel op zich.

ONZE WERKWIJZE

Wij gaan altijd een commitment aan met onze partners. Op diepgaand niveau. We adviseren en assisteren. Dat doen wij wél op een wijze dat het voor jou ook helder en overzichtelijk blijft. Laagdrempelig.

Onderling contact vinden we erg belangrijk. En daarom ontvangen we onze klanten en partners graag bij ons op locatie. Voor kennissessies, evenementen, sparren over uitdagingen of gewoon een kop koffie. Thee of fris mag natuurlijk ook.

UitvragenOntdekkenUitvoerenOnderhouden

Meer over onze oplossingen & werkwijze

ONS ‘KANTOOR’

CLOUDSERVICE- & KENNISPARTNER

Scalia is onze cloudservice- en kennispartner voor webgebaseerde groeiambities en schaalbaarheidsvraagstukken.

MANAGEMENT

Sebastiaan Alberts
Founder
Reems Alberts
Managing director
Matthijs van Rietschoten
Manager innovation
Stéphanie Bijleveld
Manager sales