Onze diensten

Golden Value specialiseert zich in het schrijven van de beste softwarecode, die men zich kan voorstellen, voor u, samen met u. Dit leidt tot betere, stabielere applicaties die bovendien beter zijn te onderhouden, uit te breiden en over te dragen.

Deze specialisatie kunnen wij u in verschillende vormen aanbieden:

Consultancy

Wij hebben veel kennis en ervaring van verschillende architectuurtypes en diverse framework omgevingen. Daarnaast specialiseren wij ons in het ondersteunen van connecties tussen verschillende applicaties. Dus wanneer u een review nodig heeft van bestaande software, een second opinion of wilt brainstromen over een idee dat u heeft, helpen wij u graag - ook wanneer dit niet direct tot een opdracht voor nieuwbouw of uitbouw leidt. Wij leveren na codereviews uitgebreide, duidelijke rapporten aan, die u kunnen helpen met het nemen van beslissingen ten aanzien van uw applicaties.

Product Development

Onze kennis en ervaring van complexe webapplicaties heeft ons geleerd, dat het waardevol is om in het beginstadium van een project al met u mee te kunnen denken. Dit stelt ons in staat om een gedegen advies te kunnen uitbrengen aangaande architectuurbeslissingen of oplossingsstrategieën. Een goede eerste stap is het uitwerken van een volledig ontwerp van architectuur, database en overige projectonderdelen, waarmee u de volgende stappen kunt zetten, bij ons – of bij anderen.

Team Services

Heeft u een development team op locatie nodig om een applicatie te maken of voor uitbreidingen op bestaande applicaties? Wij hebben zelfsturende teams die software van hoge kwaliteit leveren. Deze werken samen met uw product owner om optimale business value te leveren.

Symfony

Wij bouwen graag webapplicaties gebaseerd op het Symfony framework , een in de development wereld niet zonder reden breed gedragen framework. Wij dragen dan ook graag ons steentje bij om Symfony succesvol te houden, onder andere door het organiseren van gratis kennissessies op ons kantoor. Neem even contact met ons op als u hierover meer wilt weten, hou de evenementen pagina in de gaten of volg ons op LinkedIn voor de aankondigingen.

Vragen? Bel 088-2021900 of mail naar info@goldenvalue.nl

Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.