Wij ontvangen u van harte!

Toekomstige Events 2019 - 2020

Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van nieuwe events.
robot arm

Partner pizzasessie Golden Value met Lajos - A.I.

AI en Machine learning zijn hot. Maar wat kun je er als organisatie in de praktijk mee?
Hierover zal Sako Arts van Wolfpack vertellen over hoe te starten met AI en Machine Learning.
Matthijs van Rietschoten van Golden Value laat in bestaande use-case zien hoe dit geimplementeerd kan worden in een software-project.

Lees meer / Inschrijven
champagne

Golden Value Nieuwjaarsborrel

Bent u een relatie van Golden Value of wilt u graag eens met ons kennis maken? In beide gevallen bent u van harte welkom op onze nieuwjaarsborrel 2020 bij ons op kasteel Rijnhuizen.

Vanaf 12:00 tot ongeveer 19:00 organiseren wij een nieuwjaars- / netwerkborrel om samen de successen van vorig jaar te vieren en naar voren te kijken naar uitdagingen in het nieuwe jaar.
U bent van harte welkom om even tijdens lunch binnen te lopen om lekker mee te eten van het lunchbuffet, of later aan te schuiven voor een drankje en een hapje.

Routebeschrijving
media

Pizzasessie transcoding, encoding, streaming en cloud-hosting

Blijf bij over de nieuwste trends met betrekking tot de mogelijkheden van schaalbare streaming diensten om zo uw gebruikers een unieke online ervaring te geven. We behandelen onder andere de mogelijkheden met schaalbare transcoding oplossingen op basis van Kubernetes, de unieke encoding oplossingen van Scalia, schaalbare CDN oplossingen voor VOD en de toekomst van P2P livestreaming.

Routebeschrijving

Vragen? Bel 088-2021900 of mail naar info@goldenvalue.nl

Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.