Hier hebben wij verstand van

Expertises

Wij beheersen een groot scala aan programmeertalen en andere technieken, hieronder een beknopt overzicht van de meest voorkomende:

PHP

HTML / CSS

Java

Yaml

Javascript

DevOps

Typescript

React JS

NodeJS

XML & JSON

Python

Restful API's

Symfony

Symfony is een high performance PHP framework. We gebruiken het graag om onze development projecten op te baseren. Enkele grote voordelen: betrouwbaar, herbruikbaar, schaalbaar.

Maar niet alleen onze developers zien de toegevoegde waarde van dit framework. Ook onze klanten waarderen wat we kunnen doen met Symfony 4. Wij vertellen u daar graag meer over.

Complexe webprojecten

Natuurlijk mag u ons bellen voor een normale website (zoals deze). Wij doen het graag. Maar om eerlijk te zijn worden we pas ├ęcht enthousiast als het werkelijk een uitdaging is.

Complexe situaties. Hoge gebruikseisen. Meervoudige gebruiksgroepen. Complexe koppelingen en export mogelijkheden. Nieuwe technologie├źn. Het maakt ons niet uit, als het maar geavanceerd is.

Narrowcasting

Narrowcasting is een techniek die veel gebruikt wordt om beeldschermen aan te sturen op retail locaties - denk bijvoorbeeld aan de aanbieding van de week, het laatste nieuws, of promo video's.

De narrowcasting systemen die wij bouwen zijn gebaseerd op lichte, stabiele 'kleine' computers op locatie, die de beeldschermen aansturen. Op afstand kunt u deze eenvoudig aansturen. Wij pushen slide shows, video's en andere content naar de schermen. Eventueel ook afhankelijk van de tijd of het weer. Wij denken hierin graag met u mee.

Industrial IoT

Internet of Things (IoT) is een term die u en wij steeds vaker horen, zeker bekend van allerlei sensoren in en om het huis. Maar ook in het bedrijfsleven kent IoT veel toepassingen. Zo werken wij aan systemen die wereldwijd voorraden van vending machines monitoren.

Ook bier kent geen geheimen voor ons: wij werken bijvoorbeeld aan camerasystemen die het bierniveau in professionele tanks (kelderbier) controleren en doorsturen naar de brouwerij. Dankzij Artificial Intelligence (AI) leert dit systeem zelfstandig en wordt het steeds preciezer. Een koppeling aan de logistieke software is de volgende stap.

Vragen? Bel 088-2021900 of mail naar info@goldenvalue.nl

Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.