De mutual value voor PCI

Media software
SHARE

De mutual value voor PCI – future proof media software

 

Samen met Golden Value heeft PCI het platform ESIBI – online-ceremonie.nl doorontwikkeld waarop nabestaanden alles voor de afscheidsceremonie van hun dierbare online kunnen klaarzetten. Van de muziek tot foto’s en video’s. “Met hun expertise en toewijding zorgt Golden Value ervoor dat het platform stabiel functioneert. En dat is voor afscheidsceremonies van essentieel belang. Het zegt veel over het vertrouwen dat wij in Golden Value hebben. Zij zijn voor ons dan ook voor toekomstige projecten onze partner met hun future proof media software”, vertelt Edwin Uittenbogaard, Audiovisueel Solutions Architect PCI.

 

Audiovisuele oplossingen van PCI

PCI helpt organisaties op het gebied van printers, ICT en audiovisuele-oplossingen. “Ik ben onder andere verantwoordelijk voor onze content-oplossingen voor uitvaartcentra”, legt Edwin ons uit. Wat PCI dan precies doet? “PCI levert een audiovisueel systeem, een complete oplossing voor uitvaartcentra. Want we kunnen alles aan elkaar koppelen. Of het nu gaat om beeldschermen, geluid, verlichting, video-opnames of livestreams, dat maakt niets uit. De uitdaging is om het voor iedereen -zowel de medewerkers van een uitvaarcentra als ook de nabestaanden- bedienbaar te maken en dáár schakelen wij Golden Value voor in.”

 

Geen grijs gebied door maatwerk software
“We werkten al een tijd nauw samen met The Music Marketeers. Zij leveren de muziek voor onze online ceremonies. Golden Value heeft voor hen de playersoftware ontwikkeld, die aansluit op onze webapplicatie om de content af te kunnen spelen. Dat was onze eerste kennismaking met Golden Value en die indruk was heel goed!”, vertelt Edwin enthousiast.

Zelf had PCI al een website voor onlineceremonie.nl. De basis was goed, maar ze liepen vast op gebrek aan technische kennis bij de ontwikkelaar om het platform verder uit te breiden. “Golden Value heeft deze kennis wél in huis om onze oplossingen naar een nóg hoger niveau te tillen. Maar ook vanwege de stabiliteit die zij ons bieden, zijn wij met onze applicatie overgestapt naar Golden Value. Naast dat ze een uniek softwarepakket hebben ontwikkeld voor ons, verzorgen ze ook nog eens de hosting via Scalia. Nu hebben we alles bij één partij liggen en is er geen grijs gebied meer wie wat doet en dat is voor ons van groot belang. Het biedt onze organisatie stabiliteit, veiligheid én continuïteit.”

 

Gebruiksgemak versus fancy
“Ons doel was om een ‘dummy proof applicatie’ te hebben voor uitvaartcentra, waarmee de nabestaanden intuïtief persoonlijke content kunnen uploaden die ze willen delen tijdens een afscheidsceremonie”, vertelt Edwin. “Natuurlijk konden we er vele mooie technische snufjes aan toevoegen, maar daar maken we het alleen maar complexer mee en eenvoud was in dit specifieke geval écht noodzakelijk. Want technische systemen worden steeds complexer, maar de mensen die ze moeten bedienen (gelukkig) niet. In samenwerking met Golden Value hebben we nu een complete oplossing. Op maat.”

 

Future proof media software
Edwin omschrijft Golden Value als een (h)echte partner: “Zelf hebben we niet alle kennis in huis en zij vullen ons aan als het gaat om software development. Daarnaast ondersteunen ze ons in alle opzichten. En goede security verliezen ze nooit uit het oog. Belangrijk voor ons, want wij hebben te maken met veel persoonsgegevens en gevoelige informatie.” Edwin is heel positief over de samenwerking. “Ik ervaar het niet als een klantrelatie, want we pakken het écht gezamenlijk op. En we ontwikkelen continu door, daarover hebben we wekelijks contact. Het is geen gesloten project, maar we weten wél dat we in de toekomst altijd aan verbetering werken. Ons product is immers nooit klaar. Dankzij onze samenwerking met Golden Value hebben wij nu -samen- een toekomstbestendig product ontwikkeld die we kunnen uitrollen naar verschillende uitvaartcentra in heel Nederland.”

Wil je hier meer over weten of ben je benieuwd welke oplossing wij voor jouw organisatie kunnen ontwikkelen? We gaan graag in gesprek!

Meer weten over hoe wij samenwerken met onze partners?
Vraag het Matthijs! Onze manager innovation

 

STUUR MATTHIJS EEN BERICHT

Meer over onze oplossingen & werkwijze

BUSINESSCASE

“Golden Value is een echte partner voor ons. Dat gaat veel verder dan de techniek. Ze denken ook mee hoe we ons product het beste in de markt kunnen zetten.”

 

Eric van Schenkhof,
IT-manager @ Stingray Europe

Lees deze businesscase