Over Ons

Ondanks dat het internet sinds onze start drastisch is veranderd, is onze missie altijd overeind gebleven. Met een duidelijke focus op techniek combineren we stabiele softwaresystemen met de dynamiek van het internet. Hierdoor kunnen we als “digital first” organisatie continu blijven vernieuwen en groeien met behoud van flexibiliteit.

Ongeacht de online toepassing, wij vervullen niet alleen uw wensen maar voegen daar ook onze passie voor, en kennis van techniek aan toe. Tel daarbij op een gezonde dosis enthousiasme en creativiteit en u heeft een goed beeld van Golden Value.

Het komt regelmatig voor dat wij onze klanten verder helpen dan ze zelf voor mogelijk hadden gehouden. Dit is niet alleen een groot compliment voor ons team, hier ligt voor ons de uitdaging.

We zijn gevestigd op het prachtige landgoed Rijnhuizen. Een groene, inspirerende oase midden in Nieuwegein. Hier werken onze toegewijde professionals in zelfsturende teams, ondersteund door account-, project- en office management, marketing en HR.

Ons management team

Reems Alberts

Reems Alberts

Financieel manager
Mathijs van Rietschoten

Matthijs van Rietschoten

Manager software development
Dennis Alberts

Dennis Alberts

Product development and Senior developer