Narrowcasting (Castia) – van digitaal naar concreet

Over ons
4 MIN
SHARE

Narrowcasting (Castia) – van digitaal naar concreet

 

Blog door Matthijs van Rietschoten, Manager Innovation Golden Value

Onze media software-oplossingen gaan van iets digitaals als transcoderen van video’s, naar iets heel concreets. En dát is onze Narrowcasting & Digital Signage oplossing Castia. Direct op je scherm de informatie van de dag of de koppeling met data die belangrijk is om te tonen.

Weer een narrowcasting oplossing…

Het klopt, er zijn al veel narrowcasting oplossingen in deze wereld. Maar toch krijgen we vaak de volgende vraag uit onze klantenkring én van onze partners: ‘Ik heb deze narrowcasting oplossing, maar ik wil er X en Y mee doen en dat lukt niet, hebben jullie hier wél een oplossing voor?’

Waarom Castia

En dát is de reden dat we Castia vanuit de techniek zijn gaan opbouwen. Flexibel, schaalbaar en megagoed te integreren met jouw data en custom wensen. Direct neergezet vanuit het WebScale Architecture principe, op ons schaalbare hosting platform. Mét de nieuwste technieken.

Daag ons eens uit!

Ik snap dat de achterliggende techniek verkopen in de praktijk wat moeilijker is. Men kijkt vaak naar welke standaard functies iets al heeft. Toch denk ik dat er in de Digital Signage markt te veel oplossingen verloren gaan. Daag ons eens uit met een use case waarvan je denkt: dit lukt ons maar niet en klant x vraagt er steeds weer om! Want wij zijn altijd op zoek naar partners om dit samen op te lossen.

Meer weten over hoe wij samenwerken met onze partners?
Vraag het Matthijs! Onze Manager Innovation.

STUUR MATTHIJS EEN BERICHT

Meer over onze oplossingen & werkwijze