Golden Value – Future Proof Media Software

Over ons
5 MIN
SHARE

Wij zijn Golden Value, de ideale softwarepartner voor mediabedrijven. Hoe we deze belofte waarmaken? Met ons grote team van gedreven specialisten denken we technisch én zakelijk met je mee. Tot voorbij de horizon. Daar willen we namelijk samen naartoe. Als partners. En dát willen we graag uitdrukkelijker communiceren! Daarom hebben we de afgelopen periode teruggekeken, maar zeker ook vooruitgekeken. Het resultaat? Een nieuwe identiteit én website.

We zijn dan ook enorm trots en stellen onszelf in deze blog graag -opnieuw- aan je voor!

Golden Value Model

Met onze ruime mediaervaring en bewezen werkwijze realiseren we de perfecte balans tussen haalbaarheid, schaalbaarheid, stabiliteit en veiligheid. We streven namelijk naar maximale business value voor vandaag, maar altijd met de blik gericht op de toekomst. Het resultaat? Future Proof Media Software. Om onze nieuwe propositie te ondersteunen, hebben we drie pijlers ontwikkeld:

  • – Business Value
  • – Future Value
  • – Mutual Value

Business Value

Bij Golden Value snappen wij dat je als mediabedrijf jouw product goed op de markt wil zetten. En daarom denken we met je mee in iedere stap van het proces. Van een gedetailleerde prognose van kosten, planning en ROI tot positionering en verdienmodellen rondom jouw content. We passen de meest hoogwaardige, slimme technieken toe, maar staren ons niet blind op ontwikkelperfectie. Want software is een middel om jouw bedrijfsdoelen te bereiken. Geen doel op zich. Daarom zorgen wij er met onze strakke werkwijze voor dat jij op het juiste moment lanceert of nieuwe features uitbrengt. Veilig, stabiel en optimaal functionerend. Het doel? Het vergroten van jouw business value!

Future Value

Wij richten onze blik op de toekomst. Want wat vandaag waardevol is – een idee, een product, een project – maken we met onze expertise graag nóg waardevoller. Meedenken tot voorbij de horizon, noemen we dat. Hoe we dat doen? Onze oplossingen voldoen altijd aan drie voorwaarden: ze zijn secure én blijven dat. Ze zijn schaalbaar en ontwikkeld met toekomstbestendige principes. Én ze zijn steady, zodat ze nu en in de toekomst stabiel presteren.

Dat vormt een stevige basis. Maar hoe beweeg je mee in een wereld die zo snel ontwikkelt? Daarvoor gebruiken we onze creativiteit; onze intrinsieke drive om te onderzoeken, nieuwe dingen te ontdekken. Zo blijven we vooroplopen, samen met onze partners.

Mutual Value

What is good for you, is good for us. En andersom. Ja, wij geloven in sterke partnerships waarin we elkaar steeds beter maken. Zo creëren we gedeelde waarde. Want door elkaar goed te kennen en samen te werken, identificeren én benutten we gezamenlijke business opportunities. Zo bouwen we aan een sterke, langdurige relatie. Daarbij hechten we veel waarde aan goede, open communicatie. Samen realiseren we namelijk de beste oplossingen door goed te luisteren, intensief samen te werken én onze kennis en expertise te verbinden.

Ben je benieuwd wat wij met onze Future Proof Media Software voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op, want we vertellen het je graag!

Meer weten over hoe wij samenwerken met onze partners?
Vraag het Reems! Onze managing director

STUUR REEMS EEN BERICHT

Meer over onze oplossingen & werkwijze