Natuurhuisje

Media software
SHARE

Natuurhuisje.nl beschikt over een platform waarop in de natuur gelegen vakantiewoningen van particuliere eigenaren worden verhuurd aan consumenten. Dit was in opdracht van de Nederlandse oprichters ontwikkeld door een Indiase partij.

 

In 2014 is voor Golden Value gekozen als hosting partner. De ontwikkelde software was niet optimaal hetgeen leidde tot een traag werkende site en development proces. Omdat Natuurhuisje.nl snel wilde groeien en veel waarde hechtte aan korte communicatielijnen werd in 2015 Golden Value ook benaderd om de software te beoordelen.

 

Na verschillende aangebrachte aanpassingen en uitbreidingen werd er in 2016 uiteindelijk gekozen voor een complete herbouw van natuurhuisje.nl. Een project waar wij trots op zijn.

 

Natuurhuisje.nl bestaat uit drie gedeeltes. Een consumentenwebsite en daarnaast twee losse beheerplatforms. Eén voor natuurhuisje.nl zelf en één voor de eigenaren van huisjes. Vooral de laatstgenoemde is zeer uitgebreid ingericht. Denk hierbij aan o.a. mogelijkheden om faciliteiten te specificeren, advertenties op te stellen, prijzen door te voeren en beschikbaarheid door te geven.

 

Dit nieuwe platform werd door Golden Value binnen acht maanden ontwikkeld. Vanwege marketingacties rondom schaatswedstrijden was uitstel absoluut geen optie. De tv reclames vormden ook meteen de eerste echte test voor het nieuwe platform en de bijbehorende hosting. Waar diverse andere websites de extreme aanloop niet aankonden en langdurig offline waren, bleef het platform van natuurhuisje.nl goed werken.

 

Later dat jaar voegden wij voor natuurhuisje.nl als een van de eersten in Nederland een bijzondere nieuwe functie toe: split payments. Dit zorgt ervoor dat de verdeling van binnengekomen bedragen volautomatisch gebeurd – een zeer grote tijdsbesparing. Gezien de sterke groei van de onderneming werd in de loop van 2019 een eigen intern development team noodzakelijk. Golden Value heeft hiermee geholpen en ondersteunt dit team.

Meer weten over hoe wij samenwerken met onze partners?
Vraag het Matthijs! Onze manager innovation

 

STUUR MATTHIJS EEN BERICHT

Meer over onze oplossingen & werkwijze

BUSINESSCASE

“Hun kennis van hosting en ontwikkeling specifiek voor het medialandschap maakt hen voor mij de beste partij om mee samen te werken.”

 

Harry Mauritz,
CEO @ Ivory Studio

Lees deze businesscase