5 dingen die je nog niet over onze Media Software Developer Dennis Trip wist

Over ons
3 MIN
SHARE

5 dingen die je nog niet over onze Media Software Developer Dennis Trip wist

1. Hij houdt ervan om samen te groeien, zowel met de klant als met Golden Value
2. Heeft de ambitie om eigen* mediasoftware te ontwikkelen
*niet vanuit opdracht van de klant, maar vanuit leergierigheid innoveren
3. Praat graag met klanten
4. Gaat voor work hard, play hard
5. Is gek op karten en gamen (en natuurlijk zijn gezin)

Kijk je naar het cv van Dennis, dan zie je dat hij al jaren actief is als (web)developer. “Hier ben ik altijd al mee bezig geweest en toen in 2017 Golden Value op mijn pad kwam, was ik direct geïnteresseerd.” Dennis vertelt enthousiast verder: “Het is een jong bedrijf met leuke collega’s. En er is vooral ook veel ruimte om te groeien. Om dingen te leren en te ondernemen binnen je eigen rol. Bij Golden Value ben je namelijk niet het ‘30.000e tandwiel’ binnen een groot bedrijf, maar een belangrijk tandwiel binnen een kleinere organisatie en zo maakt íedereen impact.”

Altijd werken met de nieuwste technologieën

Het leukste van zijn werk vindt Dennis dat hij iedere keer weer met nieuwe technologieën mag werken. “Geen dag is voor mij hetzelfde. Maar dat geeft mij alleen maar meer focus en zorgt ervoor dat ik iedere keer weer beter word. Want van projecten of vragen van de klant leer ik iedere dag bij. En dit doe ik natuurlijk niet alleen, maar samen met mijn enthousiaste collega’s. Ja, het is soms hard werken, maar bij Golden Value is er ook altijd de ruimte om lol te trappen.”

Meerdere functies voor één developer

Een klant waar Dennis bijvoorbeeld voor werkt is PCI. “Samen met Golden Value hebben we het platform ESIBI – online-ceremonie.nl doorontwikkeld. Dit is een platform waarop nabestaanden alles voor de afscheidsceremonie van hun dierbare online kunnen klaarzetten. Van de muziek tot foto’s en video’s. Hier verzorg ik het development en support voor. En dit doe ik ook voor onze andere klanten. Maar ook pak ik andere taken op die voorbij-komen, want bij Golden Value denken we niet in hokjes en dat ervaar ik als heel prettig.

“Is een project opgeleverd, dan is het niet klaar voor mij. Want dán begint het doorontwikkelen. Het beter worden en in contact blijven met de eindgebruikers, zodat we de mediasoftware continu optimaliseren.”

Mediasoftware staat nooit stil

Dennis is trots op de applicaties die hij samen met het team én de klanten heeft neergezet. “Geen eis is ons te gek. Want mediasoftware strak neerzetten, dát is waar wij goed in zijn.” En bij Golden Value gaan ze altíjd een stap verder. Dennis vervolgt: “We denken graag mee met de klant. De ontwikkeling van een applicatie heeft bijvoorbeeld altijd een doel, maar onze kracht ligt ook -juist!- in het vooruit denken. Of zoals wij dat noemen future proof mediasoftware ontwikkelen. Want ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dus we blijven dan ook niet hangen in de draaiende oplossingen, maar stimuleren elkaar vooral ook om beter te worden. We willen álles continu beter maken.”

Golden Value is een hele toffe club om voor te werken

Bij ons ben je altijd bezig met nieuwe technologie. Dus wil jij dit ook? Of ben jij op zoek naar de ideale mediapartner? Kom gerust langs voor een kop koffie. Of thee of fris, we hebben van alles.

Meer weten over hoe wij samenwerken met onze partners?
Vraag het Stéphanie! Onze Manager Sales.

STUUR STÉPHANIE EEN BERICHT

Meer over onze oplossingen & werkwijze