Pizza Event met partner Fullstaq 12 november 2019

Foto Fullstaq Event

Warstories about running PHP frameworks in Kubernetes

Wij waren gisteren gastheer voor een bijeenkomst van onze vrienden van Fullstaq. Het onderwerp: PHP frameworks in Kubernetes. Het was een geslaagde aq. Het onderwerp: PHP frameworks in Kubernetes. Het was een geslaagde avond waarvvond waarvoor we graag onze locatie beschikbaar hebben gesteld. Het gaf ook ons de mogelijkheid ons nieuwe platform Scalia te introduceren.

Het onderwerp van de avond is ook voor ons gesneden koek. Wiard van Rij van Fullstaq maakte er een goed verhaal van. PHP kunnen we dromen en Kubernetes is een prachtig platform met ongekende mogelijkheden. Met Scalia halen wij dagelijks het onderste uit de kan (en Kubernetes containers). Zo kunnen bijvoorbeeld mediabedrijven snel schalen als pieken in verkeer zich voordoen. Geen overbodige luxe, want Iedereen die in de broadcasting werkt weet: pieken zijn onvoorspelbaar.

We danken iedereen voor hun komst, en in grote getalen mag wel gezegd worden. Wat Wiard achteraf ook stelde: “Wow. One of the most awesome locations I've ever been for a Meetup and I had the pleasure to give my own talk. Thanks to everyone involved. It was a good evening!”

Meer weten over hoe je met Kubernetes piekverkeer en vele andere use cases de baas bent? Lees snel verder op onze website!