Pizza Event met partner Lajos op 27 november 2019

Foto Lajos event

Introductie A.I. & Machine Learning

Een volle zaal gelijkgestemden en een deep dive in onderwerpen als A.I., Machine Learning, Deep Learning en A.I. Landscaping. We hebben geleerd, gelachen en genetwerkt. Kortom: wat was het gisteravond leuk tijdens de Meetup Developers Hilversum!

Bram van Golden Value over de geslaagde avond: “Sako Arts van Wolfpack IT had een geweldig duidelijke talk over Neural Networks. Hij sprak over de toepassingen en verschillen tussen ML en DL. Ook Golden Value had een rol. Onze Matthijs sprak over het software architecture landschap rondom een A.I. oplossing. De vele goede vragen na afloop bevestigen dat dit onderwerp leeft.”

Onze Matthijs Van Rietschoten vertelde zijn verhaal aan de hand van een use case, die we samen met een IoT hardware leverancier hebben gebouwd voor een grote multinational - een ingenieuze oplossing om de inhoud van tanks te meten. Hij ging dieper in op de architectuur van onze software-oplossing. Welke keuzes hebben we bijvoorbeeld gemaakt op het gebied van schaalbaarheid? Hoe ziet onze hosting setup eruit? En hoe hebben we ervoor gezorgd dat de techniek past bij de business logica? Ook duikte hij met onze presentatie dieper in microservices, domain-driven design en over de keuzes die we hebben gemaakt voor of tegen: hexagonal architecture, CQRS of Event Sourcing. Lajos en Angrybytes, super bedankt voor het organiseren!

En, laten we eerlijk zijn, de pizza’s vooraf en de borrel na afloop, hielpen ook mee om van deze avond een succes te maken.

De volgende keer praten we graag over onderwerpen als ‘de S.O.L.I.D. Principles’, ‘Blockchain voorbij de hype’ of ‘best practices binnen het Symfony framework.’

Nieuwsgierig naar wat we nog meer doen? Join naast Developers Hilversum ook onze Meetup pagina om up-to-date te blijven over deze en andere awesome onderwerpen via: Meetup.com en hou onze evenementen pagina in de gaten