GOLDEN VALUE PARTNEREVENT 2019

Foto Golden Value partnerevent

Proost! We toosten op een bijzonder succesvol relatie-evenement. Golden Value timmert hard aan de weg. Dat konden we niet doen zonder ons netwerk van klanten, partners en geïnteresseerden. Genoeg reden voor ons om hen op 5 september eens goed in de watten te leggen.

Natuurlijk vertelden we gistermiddag over onze plannen voor de toekomst. Bram Sprokkerieft onze sales director hield daar een presentatie over, o.a. ook over de nieuwe website en marketingstrategie bijvoorbeeld. Matthijs van Rietschoten had een goed verhaal over de innovatieve werkwijze van onze development-tak en tenslotte vertelde onze CEO Sebastiaan Alberts een en ander over de slimme oplossingen van ons cloud-based platform Scalia.

Wij geloven als geen ander in de waarde van een goed hosting platform, zeker als dat gebaseerd is op nieuwe technieken als Kubernetes en OpenShift.

Maar bovenal wilden we onze relaties een leuke middag bezorgen. Daarom leidde CEO Sebastiaan Alberts gasten rond door onze bijzondere werkplek. Konden relaties netwerken en nieuwe contacten opdoen. En sloten we de dag af met een gigantische barbecue. De locatie kon niet beter en het weer werkte gelukkig ook nog mee.

De dank aan onze klanten en partners voor hun aanwezigheid en hopen ze hiermee een plezier te hebben gedaan, naar onze mening verdienen ze niets minder. En we hopen natuurlijk dat we ook de komende tijd een waardevolle samenwerking met hun mogen hebben.

We gaan dit evenement zeker komend jaar weer herhalen.